PONOVNO ZALJUBLJEN

Andrej Kramarić napokon pokazao djevojku koju mjesecima skriva od javnosti

18.07.2018 u 11:22

Bionic
Reading

Naš srebrni reprezentativac slovi za jednog od najzgodnijih hrvatskih nogometaša pa je upravo zbog toga njegov ljubavni život pod povećalom posljednje dvije godine, otkako je prekinuo s dugogodišnjom djevojkom Marinom. Iako je nedavno otkrio da je ponovno zaljubljen, Andrej Kramarić odabranicu je sve do slavlja u zagrebačkom restoranu skrivao od znatiželjnih pogleda

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić sve je iznenadio kada se na slavlju u poznatom zagrebačkom restoranu u podsljemenskoj zoni pojavio u društvu lijepe djevojke koju već mjesecima skriva od pogleda javnosti.

27-godišnji Zagrepčanin iza sebe ima dugu vezu s Marinom Pavić, za koju su mnogi mislili da će završiti brakom. Par je prekinuo u zimu 2016. i od tada se o ljubavnom životu našeg zgodnog nogometaša nije znalo ništa.

'Marina i ja više nismo zajedno, ali uspjeli smo ostati u dobrim odnosima', kazao je kratko nakon prekida Kramarić koji je s njom i živio u Njemačkoj, gdje igra za nogometni klub Hoffenheim.

  • +28
Slavlje u Okrugljaku Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Nekoliko mjeseci Andrej je uživao u slobodi, a onda se ponovno zaljubio.

Caooss Thusss Thusss Caooss worldddd from Ibizaaaa 🔝🤑😎🎶

Objavu dijeli Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

'Nešto se mućka i nešto se promijenilo, ali mislim da je bolje... Ionako nećete ništa doznati. Nisam tip koji će previše govoriti o tome', rekao je za Story zagonetno Kramarić prošle godine, a na pitanje radi li se o Hrvatici ili možda Njemici, Kramarić je odgovorio: 'Hrvatica, samo Hrvatice.'

  • +17
Andrej Kramarić, hrvatski reprezentativac i napadač Hoffenheima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svoju Hrvaticu sada je napokon i pokazao znatiželjnim očima javnosti, kada se u ponedjeljak nakon dočeka na Trgu u svom luksuznom automobilu dovezao u pratnji lijepe brinete. Detalji o djevojci koja je ponovno usrećila našeg nogometaša još uvijek nisu poznati.

😝 only 8️⃣min 😬 #IceBath ❄️ #IWantToBeAPinguin 😂

Objavu dijeli Andrej Kramaric (@andrejkramaric)