ponosno nosi sijede

Andie MacDowell: 'Zašto je ženska sijeda kosa toliko zanimljivija od muške?'

27.03.2024 u 14:54

Bionic
Reading

Andie MacDowell tijekom pandemije je prihvatila starenje, a time i sjedu kosu kao nuspojavu. Svojih se sijedih ne stidi, već ih ponosno nosi, no ipak postavlja jedno bitno pitanje

Glumica Andie MacDowell istaknula se kao zvijezda filmova 'Četiri vjenčanja i sprovod' i 'Beskrajan dan', no u posljednje se vrijeme više govori o njezinoj sijedoj kosi nego filmskim ulogama. Glumica je jedna od najzaslužnijih za micanje stigmi o sijedoj kosi, a nakon što je uspješno riješila to pitanje - postavila je novo!

lako se sijeda kosa donedavno u Hollywood smatrala nepoželjnom, Andie MacDowell tijekom trajanja pandemije odlučila je prihvatiti svoje sijede i odbaciti mišljenje kako je sijeda kosa odbojna i nepoželjna.

'Napokon sam smogla hrabrosti tijekom COVID-a kada sam to vidjela svojim očima i bojom koze. Kad je kosa izrasla, mogla sam vidjeti kakva će boja biti i stvarno mi se svidjelo. Znala sam da je vrijeme', rekla je glumica za strane medije.

Nakon Andie, svoje sijede pokazale su i brojne holivudske dive poput Eve Longorije, Jennifer Aniston i Gwyneth Paltrow, a taj su potez podržale brojne dame diljem svijeta. Međutim, MacDowell je sada postavila pitanje treba li ženske sijede tretirati drugačije od muških sijedih...

'Za mene je fascinantno da je to takva znatiželja i interes ljudi. Također mislim da je važno zastati i razmisliti o tom interesu i znatiželji - jer to se ne bi dogodilo da sam muškarac. Događa se jer sam žena. Moramo pogledati zašto postoji interes da imam srebrnu kosu, jer da sam muškarac, ne bi bilo problema jer imam srebrnu kosu, zar ne?', napomenula je glumica.

ZANOSNA SA 65

Sjedokosa ikona u glamuroznoj haljini sve je bacila u drugi plan

Pogledaj galeriju