TRUDNOĆA JOJ GODI

Anđelka Prpić pohvalila se sve većim trudničkim trbuščićem

16.02.2023 u 18:42

Bionic
Reading

Nakon što je dugo skrivala da čeka dijete s prijateljem, ali i vjenčanim kumom svog bivšeg supruga, Markom Žugićem, srpska glumica Anđelka Prpić sada ne krije koliko uživa u ljubavi, ali i 'drugom stanju' u kojem se nalazi

Na društvenim se mrežama pojavila nova fotografija trudne srpske glumice Anđelke Prpić koja čeka dijete s prijateljem svog bivšeg supruga, Markom Žugićem, koji im je ujedno bio i kum na vjenčanju.

Njihova ljubavna priča posljednjih mjeseci puni medijske stupce u cijeloj regiji, gdje Anđelka Prpić, ponajviše zahvaljujući seriji 'Andrija i Anđelka', ima mnoštvo obožavatelja.

Nakon što su se posljednjih dana pojavili na nekoliko događanja u Beogradu, gdje više nisu krili koliko su sretni i zaljubljeni, nova fotografija objavljena na Instagram profilu njezinog prijatelja otkriva sve veći trudnički trbuščić.

U BEOGRADU

Trudna Anđelka Prpić u večernjem izlasku s partnerom; pažnju privukao broš koji je nosila

Pogledaj galeriju

U uskoj majici na prugice trbuh je dodatno došao do izražaja, a kako pišu srpski mediji, Anđelka Prpić nalazi se u šestom mjesecu trudnoće.

Anđelka i njezin prijatelj Zoran Ivanov nasmijali su sve poziranjem za fotografiju na kojoj kao da su se natjecali čiji je trbuh veći. Za svoj izgled lijepa je trudnica dobila pregršt komplimenata.

  • +14
Trudna Anđelka Prpić s novim partnerom Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Inače, Anđelki Prpić ovo će biti drugo dijete, budući da je sina, kojeg je rodila 2012. godine, dobila u bivšem braku s Dariom Prpićem. Njihovom braku došao je kraj prije dvije godine.