glazbena poslastica

Ana Rucner i Vivaldi zapalili Arenu u Puli uoči borilačkog spektakla

05.09.2022 u 13:24

Bionic
Reading

Naša virtuozna čelistica svjetskog glasa nastupila je na borilačkom spektaklu Fight Nation Championship FNC7 koji je održan proteklog vikenda u pulskoj Areni

Neviđeni i do sad produkcijski najzahtjevniji FNC spektakl u autentičnoj i impozantnoj antičkoj građevini koja je građena u 1. stoljeću, u vrijeme izgradnje rimskog Koloseuma i u kojoj su se priređivale borbe gladijatora, gledalo je više tisuća ljudi uživo, a žestoke borbe trajale su više od tri sata, stoji u priopćenju.

Moderni gladijatori, domaće i svjetske MMA zvijezde u žestokim su borbama pokazali što umiju, a u trenutku kada je Ana Rucner izašla pred publiku, zavladala je euforija.

Ana je izvela Vivaldijev 'Storm' u rock verziji, a uz Vivaldijeve note, na želju organizatora, publika se prisjetila tragično preminulog Maria Špekuljuka, jednog od osnivača FNC-a i velikog borca u više borilačkih disciplina i heroja Domovinskog rata, koji je stradao je prilikom ronjenja 03. rujna 2021.

'Oduševljena sam cijelokupnom atmosferom i sjajnom organizacijom ovog povijesnog eventa, borilačkog spektakla FNC7 koji se održao u pulskoj Areni. Mislim da se moja izvedba Vivalidjeve Oluje sjajno uklopila u cijelu atmosferu večeri, a energije nam nije nedostajalo! Iako na prvu izgleda nespojivo, ali sport i glazba imaju puno zajedničkog, puno je tu odricanja, rada, vjere i ciljanog davanja. Svaka čast svakom borcu, stvarno su odlični. Čestitke svima i jedno veliko hvala za ovaj veličanstven poziv. Bila mi je čast!', poručila je violončelistica.