velike promjene

Ana Ivanović želi promijeniti prezime

04.04.2017 u 11:04

Bionic
Reading

Srpska tenisačica Ana Ivanović i nekadašnji kapetan nogometne reprezentacije Njemačke Bastian Schweinsteiger doputovali su prije nekoliko dana u Ameriku. Od sada će živjeti u Chicagu, a kako im se ondje sviđa, pokazuju gotovo svakodnevno objavama na društvenim mrežama

Popularni par prethodno je živio u Manchesteru, a sada se preselio u Chicago budući da je Bastian potpisao za nogometni klub Chicago Fire.

Schweinsteiger je nedavno i službeno predstavljen kao novi član kluba na konferenciji za novinare te odigrao svoju prvu utakmicu, a zajedno su gledali utakmice Chicago Bullsa i Cleveland Cavaliersa.

'Uzbuđeni smo zbog dolaska u Chicago, to će biti naš prvi pravi dom. Često sam putovala zbog tenisa i sada se želim malo skrasiti. Nije mi važno gdje živim nego mi je najvažnije da budem okružena ljudima koje volim', izjavila je Ana za njemački časopis Gala. Otkrila i da joj je u braku lijepo i da sada napokon ima vremena za sebe te da želi promijeniti prezime i postati mama.

Good to see Paul Zipser and Nikola Mirotic at the Bulls game a few days ago. Thanks for the jersey, @chicagobulls! 🏀 @anaivanovic

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on

Had a great time watching the @chicagobulls win last night with @anaivanovic 🏀

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on

Beautiful day for a walk on the beach (in the city;) ☀️ #chicago

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on