kraj nagađanjima

Ana Ivanović napokon potvrdila trudnoću i to na presladak način

23.11.2017 u 11:44

Bionic
Reading

Već neko vrijeme nagađa se da srpska tenisačica Ana Ivanović i njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger očekuju svoje prvo dijete. Iako su oboje dugo šutjeli na tu temu, zgodna sportašica sada je napokon progovorila o tome i evo što je rekla

Širokom odjećom ispod koje se nekako uvijek nazirao trbuščić, talentirana tenisačica Ana Ivanović mnoge je prije nekoliko tjedana zaintrigirala i potaknula šuškanja o prvoj trudnoći. 

No, srpska sportašica sada više nema što skrivati. Putem društvenih mreža potvrdila je da ona i njezin suprug Sebastian Schweinsteiger, s kojim je prije godinu dana uplovila u bračnu luku, sada očekuju prinovu.

'Malo proširenje naše obitelji. Ne mogu biti sretnija!', napisala je ispod preslatke fotografije na kojoj vidimo tri para identičnih bijelih tenisica, od kojih su jedne namijenjene za nju, jedne za supruga, a jedne i za bebicu koja će uskoro uveseliti njihov dom. 

Ova vijest razveselila je gotovo 70 tisuća Aninih fanova koji su joj poslali najljepše čestitke. 

Ana Ivanović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa brineta navodno je trudna već pet mjeseci, a spol djeteta još se ne zna, kao ni lokacija na kojoj će sretna obitelj živjeti, budući da već neko vrijeme žive na relaciji SAD-Velika Britanija. 

I will never forget this day!!! Happy anniversary my love ❤️ @bastianschweinsteiger!

Objavu dijeli Ana Ivanovic (@anaivanovic)