POTVRDILA TRUDNOĆU

Slučajno ili ne: Ana Ivanović napokon pokazala trudnički trbuščić

19.10.2017 u 10:02

Bionic
Reading

Već se tjednima priča kako će srpska tenisačica Ana Ivanović i njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger iduće godine po prvi puta postati roditelji. Iako te navode niti jedno od njih još nije komentiralo, lijepa je Ana sada nenadano iznenadila svoje obožavatelje objavivši video koji zapravo potvrđuje ovu divnu vijest

Za otvorenje novog, velikog dućana poznatog branda donjeg rublja Intimissimi, na Petoj aveniji u New Yorku, srpska se tenisačica pomno spremala.

Okupila je cijeli tim stručnjaka koji je brinuo da i ovog puta zablista, a onda, namjerno ili slučajno, objavom kratkih videa na Instagram Storyju pokazala i trudnički trbuščić.

U crvenoj tunici, Ana Ivanović je sjedila na stolcu dok su je uljepšavali, no trudnički trbuščić nije uspjela sakriti. Već se tjednima nagađa je li bivša teniska zvijezda, i supruga nogometaša Bastiana Schweinsteigera trudna ili ne.

Njemački mediji odavno pišu kako je to istina, te da je Ana, sada, već pet mjeseci trudna. Niti ona, niti njezin suprug, tu vijest još nisu potvrdili.

Ana Ivanović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

33-godišnji nogometaš i 29-godišnja tenisačica vjenčali su se u lipnju prošle godine nakon tri godine veze, a sada žive na relaciji SAD - Velika Britanija. Pričalo se kako zbog obaveza prema sponzorima, te potpisanim ugovorima, Ana Ivanović do sada nije smjela ostati trudna, no to se sada sve promijenilo.