OTKRILA I RAZLOG

Ana Ivanović šokirala svoje navijače prekidom karijere!

28.12.2016 u 19:10

Bionic
Reading

Bivša osvajačica Roland Garrosa Ana Ivanović putem Facebooka je objavila da prekida svoju tenisku karijeru zbog problema s ozljedama koje ju muče u posljednje vrijeme...

Najavom da će se izravno javiti svojim fanovima ove srijede u 19 sati 29-godišnja srpska tenisačica uzburkala je javnost, a cijeli su dan trajala nagađanja što će Ana objaviti u svojem obraćanju.

Prognoze su bili ili prekid karijere ili trudnoća, a na kraju je ipak bilo ovo prvo. Ivanović je putem Facebooka potvrdila da zbog brojnih ozljeda koje ju prate u posljednje vrijeme više neće igrati profesionalni tenis.

Ana je također najavila kako će u budućnosti biti ambasador tenisa i zdravog života.

Podsjetimo, Ivanović je svoj vrhunac doživjela 2008. godine kada je osvojila Roland Garros i neko vrijeme bila prva igračica svijeta. No, zatim je uslijedio rezultatski pad, a posljednjih sezona tek povremeno je pokazivala da se radi o vrhunskoj tenisačici.

Karijeru završava s 15 osvojenih WTA turnira. Ove godine udala se za njemačkog nogometaša Bastiana Schweinsteigera pa će se nakon odustajanja od teniske karijere zasigurno sada više posvetiti svom privatnom životu...