to mogu isfurati rijetki

Ana Gruica Uglešić hrabro spojila nespojivo: 'Odluka da ćeš se ti igrati modom, a ne ona tobom je oslobađajuće iskustvo'

25.10.2021 u 09:51

Bionic
Reading

Glumica i instruktorica fitnessa zaista se može pohvaliti besprijekorno istreniranim tijelom. Što god odjene, njoj stoji odlično. Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica svoju super liniju ovaj put istaknula je naizgled nespojivim komadima i stvorila odličnu modnu cjelinu te oduševljene sljedbenike još jednom razvedrila svojim veselim, razigranim stajlingom

Čini se da više ne postoji nijedno modno pravilo koje do sada nije prekršeno i to ne samo da su odavno 'srušena' sva pravila, već su ta odstupanja postala apsolutno šik i novi trend. Mnogi prije nekoliko godina nisu mogli zamisliti da se spoje donji dio trenirke i elegantnog sako, a Ana Gruica Uglešić to je napravila na svoj način.

Crveni sako s bijelim točkama isfurala je s plavo bijelom kariranom košuljom i tamno planim donjim dijelom Adidas trenirke, a cijelu kombinaciju je upotpunila bijelim salonkama s visokom potpeticom i crnom kožnom torbom preko ramena. Za kavu u splitski kafić stavila je i obavezne sunčane naočale.

'Odluka da ćeš se ti igrati modom, a ne ona tobom je oslobađajuće iskustvo. Vjerujte mi na riječ. Topla preporuka isprobati', poručila je glumica i fitness instruktorica.

Odmah su počele molbe za otkrivanje gdje je kupila sako. 'Ali da ja ovo obucem parila bi luda', 'Treba ovo i znati nositi', 'Slažem se, odlična kombinacija, baš mi se sviđa', poručuju joj pratiteljice kojima je i ovog puta Ana Gruica Uglešić održala modnu lekciju.

  • +5
Ana Gruica na špici Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz