romantika sa suprugom

Uživa u gradu ljubavi: Ana Gruica Uglešić opet je otputovala izvan granica Hrvatske

10.12.2021 u 12:46

Bionic
Reading

Mnogima naljepše vrijeme u godini, glumica i fitness instruktorica iskoristila je za uživanje u 'gradu svjetla, mode, umjetnosti i zaljubljenih' kako nazivaju francusku prijestolnicu. Javila se s više videa i fotografija čim je stigla

Kao i prošli put kad je boravila u Parizu, na Ana Gruica Uglešić osim u romantičnim šetnjama gušta u večernjim izlascima, razgledanju znamenitosti grada, a glumica i fitness instruktorica je po tko zna koji put oduševila odvažnim stajlinzima.

'Prognoza kaže kiša, ja kažem sunce. I bi sunce', opisala je jedan od prizora na kojem sjedi na stolici u bašti u centralnom Parizu poznatoj pod nazivom Jardin des Tuileries. U sličnoj pozi na istom mjestu je fotografirana i prije tri godine. Tada se među ostalim našla i s jednom od naših najpoznatijih manekenki Jelenom Orešković.

Prošli mjesec je glumica imala premijeru predstave prema tekstu Wernera Schwaba 'Prve dame' Gradskog kazališta mladih u Splitu. 'Nekako smo ušli među ljude i drugačije se radi - postdramski teatar to je tako, izlazi se iz te kutije. Pričala sam s kolegicama i zaključile smo da smo napravile modernu tragediju. U današnje vrijeme se tragedije vrlo rijetko rade, a pogotovo moderne tragedije. Tako svakome kome je do moderne tragedije iako imamo svakodnevno modernu tragediju, želite vidjeti da nekome može biti i gore, dođite', našalila se Gruica Uglešić za In Magazin.

  • +3
Ana Gruica Uglešić Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL