VRUĆA FOTKA

Može li seksepilnije: Ana Gruica ne prestaje se hvaliti svojim tijelom koje izaziva zavist

26.06.2020 u 11:10

Bionic
Reading

Splitska glumica i nekadašnja manekenka Ana Gruica i dalje nas zna razveseliti svojim seksi objavama. Njezina ljubav prema poziranju ispred objektiva fotoaparata nikada nije prestala. Dokazuje nam to svakom svojom novom objavom na društvenim mrežama

Ono što je nekoć profesionalno radila kao model i manekenka, Ani Gruici danas je čista razonoda. Glumica i fitness trenerica vrlo često u svome domu zna stvoriti super fotke na kojima izgleda poput modela na modnim kampanjama. Tako njezina posljednja objava na Instagramu, gdje dijeli svoje razne private fotografije, pršti seksepilom.

Ana Gruica odlučila je u svome vrtu pozirati u smeđem jednodijelnom kupaćem kostimu, s maramom na glavi kao neizostavnim ljetnim detaljem, a na noge je obula visoke smeđe čizme od krokodilske kože.

Do izražaja je pritom došla njezina fantastična figura koju redovito održava teškim treninzima, pravilnom prehranom i raznim kozmetičkim tretmanima.

Preplanula Dalmatinka zapalila je društvene mreže i jednostavno oduševila svoju vojsku obožavatelja, a posebno ju je u komentarima pohvalila njezina sugrađanka Viktorija Rađa.

‘Ma čekaj, vidi ovaj mišić na boku. Ma nema dalje’, napisala je Rađa, a Gruica joj je brzo uzvratila: ‘Čuj, pojavio se od nekud’.

No, svima je jasno da se takav mišić nije sam pojavio već je rezultat višegodišnjeg truda, rada i odricanja.