divan interijer

Ana Gruica pokazala svoj skladno opremljen stan u Splitu pa joj poručili: 'Nije teško biti zatvoren u ovom okruženju'

09.04.2020 u 09:27

Bionic
Reading

Splitska glumica Ana Gruica prije nešto više od dvije godine preselila je iz Zagreba u Split i pronašla novu ljubav. Sreću je našla u zagrljaju liječnika Borana Uglešića s kojim živi u skladno opremljenom domu koji je sada pokazala svim svojim pratiteljima na društvenim mrežama

Glumica Ana Gruica Uglešić posljednjih tjedana disciplinirano se drži mjera i ostanka kod kuće, a da joj to ne pada toliko teško pokazala je u novim objavama na društvenim mrežama. Zgodna Splićanka uživa u svoja četiri zida koja je opremila baš po svom guštu.

Gruica posljednje dvije godine živi sa suprugom Boranom Uglešićem i sinom iz prvog braka u Splitu. Novi početak nakon dugogodišnjeg života u Zagrebu, Ana je započela u velikom stilu.

Stan u kojem živi opremljen je luksuznim namještajem te je svaki detalj dekora u domu pomno biran.

Moderan dizajn koji prevladava u cijelom stanu uz šik je detalje dao dozu vrlo ugodnog doma i ne prevladava hladna atmosfera kakvu inače suvremeni interijeri znaju odavati. Svoj inače bijeli prostrani kauč postavljen centralno u dnevnom boravku, Ana je sada tapicirala u sivo što je dodatno začinilo prostor.

Brojne police s knjigama, dizajnerska viseća lampa te gomila cvijeća ono su što prvo upada u oči.

Iz dnevnog boravka izlazi se na prostranu terasu u kojoj također ne nedostaje komfora. Udobna garnitura i ležaljka u bijelo drvenoj kombinaciji čine ovu terasu vrlo urednim prostorom. Posljednjih dana Ana je zasadila i novo bilje na svoj balkon kako bi još više uživala u svom okruženju.

'Moj spas za mene', napisala je Gruica ispod fotografije stana, a obožavatelji su joj poručili da je prava sretnica i da u takvu domu zaista nije teško biti izoliran od svijeta.