NIKAD NE MIRUJE

Već neko vrijeme nismo čuli za nju, evo gdje je 'nestala' Ana Gruica Uglešić

06.02.2020 u 14:23

Bionic
Reading

Splitska glumica, fitness trenerica i instruktorica joge od početka nove godine nije se pojavljivala na javnim događanjima. Doznali smo što Ana Gruica Uglešić koja u nedjelju slavi svoj 37. rođendan, trenutno radi

Do sad je Ana Gruica Uglešić mnogo puta pokazala svoju svestranost, a domaća publika je posebno pamti po nastupu u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' gdje je svojim transformacijama potvrdila svoj glumački talent. Zadnje pojavljianje u javnosti bilo joj je na predblagdanskom domjenku splitskog Gradskog kazališta mladih nazvanom 'Splićanke za Splićanke' kada je najavljena turneja predstave 'Splićanke' po Hrvatskoj, a više je nema ni na Instagramu.

'Povremeni detox od svega i svakoga svakome dobro dođe', rekla je Ana za tportal. Posljednjih mjesec dana je posvećena upravo svojoj prvoj ljubavi - glumi.

'Radim na predstavi SF Cabaret "Split in Space', muškoj inačici predstave 'Splićanke' gdje, kao jedina žena, igram s kolegama Matijom Grabićem, Sinišom Novkovićem, Ivom Perkušićem a redatelj je Ivan Leon Lemo. Premijera je 27. veljače, ispričala nam je. Uz to sprema se za zagrebačko gostovanje Gradskog kazališta mladih i 'Splićanki' koju je do sad pogledalo 16 tisuća Splićana, a koje će se održati u velikoj dvorani Vatroslav Lisinski 27. travnja. UZ to, Ana igra i vraga u hvaljenoj predstavi 'Postolar i vrag'.

Poslovne obaveze uspješno balansira i s privatnim, obiteljskim obavezama. Ljetos je postala i licencirana instruktorica joge, 18. kolovoza je proslavila prvu godišnjicu braka s uglednim splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem.