OBITELJ IZNAD SVEGA

Ne može sakriti sreću: Ana Gruica hvali se svojom novom ulogom

12.09.2018 u 12:44

Bionic
Reading

Glumica i instruktorica fitnesa koja je nedavno svojem dodala i suprugovo prezime Uglešić nakon što se sretno udala uživala je neko vrijeme ploveći Jadranom, a na medeni mjesec otputovala je u Italiju gdje je uživala sa svojim dragim Boranom. Po povratku s odmora dočekalo ju je još jedno veliko slavlje budući da je Ana Gruica postala tetka

Bivša prva pratilja Miss Hrvatske uživa u obiteljskom životu i to vrlo često ističe i pokazuje na društvenim mrežama. Starija sestra Ane Gruice, Josipa 9. rujna rodila je nećaka Duju, a glumica i instruktorica fitnesa je presretna zbog novog člana obitelji te je objavila fotografiju s dočeka sestre i dječaćića iz KBC-a Split, a i kako svog sina Marata priprema na dolazak novog bratića.

Ranije je Ana pokazala svoje ushićenje zbog dolaska malog Duje. 'Vidi nas dvi šta nas je krenilo...Na traku! Sitno brojimo', napisala je Ana i sestri Petri poručila da se suzdrži od 'te utrke'.

Petra je studentica a živi i radi u Leeuwardenu, gradu na sjeveru Nizozemske, a Ana ju je s Boranom posjetila u travnju. I ona je nakon diplome na Akademiji dramske umjetnosti i diplome na Kineziološkom fakultetu, odlučila ponovo 'grijati stolicu'. Nedavno je otkrila da je upisala poslijediplomski studij o Osijeku. Postala je ponosna studentica poslijediplomskog studija - smjer terapija plesom i pokretom.

  • +13
Ana Gruica Uglešić Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov