APLIKACIJA ZA UPOZNAVANJE

Ana de Armas krenula dalje nakon Bena Afflecka: Lijepa Kubanka ljubi potpredsjednika Tindera

16.06.2021 u 11:46

Bionic
Reading

Glumica Ana de Armas, koja je s kolegom Benom Affleckom bila u vezi skoro godinu dana, ponovno je u vezi, a novi odabranik njenog srca je potpredsjednik Tindera Paul Boukadakis

De Armas, koja je s Affleckom bila u vezi od početka 2020. godine, kad su se upoznali na snimanju filma 'Deep Water', pa od siječnja ove godine, već nekoliko mjeseci potiho se viđa sa zgodnim tehnološkim izvršnim direktorom Boukadakisom, doznaje Page Six iz više izvora.

'Paul i Ana su se upoznali preko prijatelja. Prebivalište mu je u Austinu, ali vrijeme provodi između Teksasa i Santa Monice. Prije nego je Ana napustila SAD zbog snimanja novog filma, puno su vremena provodili zajedno, rekao je izvor za Page Six i dodao da se stvari kod novog para dobro razvijaju te da je Boukadakis glumicu već upoznao s nekim članovima svoje obitelji.

Boukadakis je bio suosnivač i izvršni direktor tvrtke Wheel, koju je Tinder stekao 2017. godine radi dodavanje video kolaboracije. Preuzimanjem je postao potrpedsjednik za posebne inicijative i radio na stvaranju raznih sadržaja, poput platforme Swipe Night.

Ana de Armas je u svibnju odletjela na set novog Netflixovog filma The Gray Man', u kojem glume i Chris Evans, Ryan Gosling i Regé-Jean Page.

  • +4
Ana De Armas Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Kubanska glumica (33) se s Benom Affleckom (48) razišla u siječnju ove godine,  a prema izvorima, razišli su se u prijateljskom ozračju jer su shvatili da se nalaze u različitim životnim fazama.

Affleck je nakon Ane obnovio svoju vezu sa Jennifer Lopez, a nedavno su prvi put ulovljeni i kako se ljube tijekom romantičnog obiteljskog druženja u Malibuu.