NAKON BENA AFFLECKA

Ana de Armas krenula dalje: Snimljena u šetnji s tajanstvenim muškarcem koji pomalo nalikuje njezinom bivšem

13.04.2021 u 11:22

Bionic
Reading

Nakon što je u siječnju donijela konačnu odluku i raskinula svoju vezu s 16 godina starijim Benom Affleckom, atraktivna Kubanka krenula je dalje. Paparazzi su je snimili u šetnji s misterioznim muškarcem, a priroda njihovog odnosa trenutno je nepoznata

U šetnju sa svojim četveronožnim ljubimcem, 32-godišnja Ana de Armas povela je i misterioznog muškarca, s kojim je potom sjela na kavu. Par su, u šetnji po Hollywood Hillsu snimili paparazzi, a ovo su prve njezine fotografije u nekom muškom društvu otkako je u siječnju prekinula vezu sa 16 godina starijim Benom Affleckom.

Misteriozni muškarac također je šetao svog četveronožnog ljubimca, a na kavi su uz razgovor gledali u zaslon njegovog mobitela. Mnogima je zapela za oko njegova neodoljiva sličnost s holivudskim zavodnikom.

Atraktivna Kubanka svoju je vezu s Affleckom, koja je trajala gotovo godinu dana, raskinula u siječnju ove godine i to nedugo nakon što je za Page Six tvrdila kako imaju divnu vezu te kako su zaljubljeni. Razlog njihovog prekida navodno je bila i odluka gdje će točno živjeti.

  • +8
Ana de Armas Izvor: EPA / Autor: FRANCK ROBICHON

Naime, Ana de Armas odlučila je da ne želi da joj Los Angeles bude trajni dom, dok Ben Affleck otuda ne želi odseliti kako bi bio bliže djeci koju je dobio u braku s Jennifer Garner. Uz to, mlada glumica željela je da imaju zajedničku djecu, čemu se Affleck, navodno, protivio.