ZANOSNA KUBANKA

Lijepa Ana de Armas trenutačno podiže raspoloženje u savršenoj ljetnoj haljini

19.05.2021 u 14:08

Bionic
Reading

Atraktivna brineta Ana de Armas, kubanska glumica tražena i u Hollywoodu i bivša djevojka Bena Afflecka, ovih dana marljivo radi

Lijepoj Ani koja je početkom ove godine prekinula vezu s poznatim glumcem Benom Affleckom, fotografi su uvijek za petama, pa im nije promaknula niti na španjolskoj Mallorci gdje tamnokosa ljepotica snima reklamu.

  • +6
Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: SPLASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zgodna glumica velika je ljubiteljica ženstvenih kreacija koje laskaju njezinoj figuri, a među najdražim komadima koje nosi su svakako lepršave ljetne haljine koje vrlo često nosi i u kombinacijama s tenisicama poput popularnih conversica ili onih s potpisom Golden Goose.

Raspoložena 32-godišnjakinja se sa snimateljima spretno popela na nepristupačne stijene okupane suncem radi odrađivanja reklame.

Lijepa glumica bila je mamac za poglede u maksi haljini s tankim naramenicama u žutoj nijansi s potpisom poznate dizajnerice Alberte Ferretti od prozračnog šifona koja je lijepo istaknula njezinu tamnu kosu i put.

Zvijezda filma 'Deep Water' upotpunila je ovaj stajling razigranim trendi bobom sa šiškama i upečatljivim ružem.

Inače, kako se ovih dana pisalo, njezin se bivši, 16 godina stariji dečko s kojim je u vezi bila godina dana, ponovno intenzivno druži s bivšom zaručnicom Jennifer Lopez, a Ana je viđena u društvu tajanstvenog muškarca u Los Angelesu.