SNIMANJE U TIJEKU

Ana Begić Tahiri pokazala djelić atmosfere sa seta serije 'Dnevnik malog Perice'

19.06.2020 u 14:06

Bionic
Reading

Serija koju mnogi željno iščekuju 'Dnevnik malog Perice', a koja je svojevrsnig nastavak kultnog filma Kreše Golika 'Tko pjeva zlo ne misli', na jesen kreće na HRT-u. Jedna od članica glumačke postave je i Ana Begić Tahiri, koja je pokazala djelić atmosfere sa seta

Kutni film ‘Tko pjeva zlo ne misli’ na jesen bi trebao dobiti svoj svojevrsni nastavak i to 50 godina nakon emitiranja. Trenutno se snima serija ‘Dnevnik malog Perice’ koja će kroz šest epizoda prikazati događanja u životu sada već velikog Perice Šafraneka i njegove obitelji tijekom 1964. godine.

  • +2
Početak snimanja nove HRT-ove hit serije 'Dnevnik velikog Perice' Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Uzbuđenje zbog projekta ne kriju ni autori ali ni obožavatelji, koji iz godine u godinu iznova gledaju legendarni zagrebački film.

Kako teku pripreme na setu sada je pokazala glumica Ana Begić Tahiri.

‘Povratak u 1964.’, poručila je zagrebačka kazališna, televizijska i filmska glumica dok je pozirala u sklopu svog novog imidža za ulogu. Poznata plavuša za potrebe serije prerušila se u brinetu kratke frizure. U kostimu koji je zamislila kostimografkinja Željka Franulović, naša glumica zbilja kao da je uskočila u neko davno razdoblje.

Razdoblje je to kada se Zagreb ubrzano razvija. Stvara se i razvija bogata pop-kultura koja nezaustavljivo prodire u ondašnje socijalističko društvo. Vrijeme je plesnjaka, početaka televizije, glamuroznih glazbenih festivala. U takvom okružju zbiva se priča puna emocija, realnih životnih izbora između oportunizma i iskrene ljubavi.