SPREMAN ZA DORU

Jacques Houdek u novom pohodu na Eurosong, no ovoga puta u sasvim novoj ulozi

12.01.2019 u 11:14

Bionic
Reading

Nakon što je 2017. godine predstavljajući Hrvatsku s pjesmom 'My Friend' zauzeo 13. mjesto na 62. izdanju Eurosonga, Jacques Houdek ponovno planira testirati sreću na ovom slavnom natjecanju, no ovoga puta u sasvim novoj ulozi

Kako je na Facebooku otkrio Jacquesov bliski suradnik, pjevač se okušao u ulozi tekstopisca stvorivši pjesmu koju planira poslati na ovogodišnji natječaj za Doru.

  • +7
Jacques Houdek u finalu Eurosonga 2017. Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL

Navedenu pjesmu, međutim, Jacques ne planira izvoditi već ju je prepustio mladoj nadi domaće glazbene scene, 16- godišnjem Roku Blaževiću koji se svojedobno natjecao u RTL-ovim 'Zvjezdicama' gdje se plasirao u petnaest najboljih, a okušao se i u 'Supertalentu' 2011. godine. Mladić iz Splita godine 2017. u srpskom talent showu 'Pinkove zvjezdice' pobijedio je u superfinalu, a prošle godine stigao je do finala RTL-ovih 'Zvijezdi'.

Roko Blažević - The Winner Takes It All (FINALE) ― RTL ZVIJEZDE 2018 Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

'Vjerujemo da ćemo proći i 16 veljače se natjecati da Hrvatsku predstavljamo na 64. Eurosongu u Izraelu! Eurovizijskog iskustva imamo, a novih se izazova ne bojimo', stoji u Facebook objavi Jacquesovog suradnika Michaela Becka koji se, kako je otkrio, naredne tri godine planira brinuti o karijeri mladoga Roka Blaževića.

  • +5
Roko Blažević Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL