dvostruko slavlje

Amal Clooney suprugu pripremila pravo iznenađenje

09.05.2017 u 11:25

Bionic
Reading

Oskarovac George Clooney proslavio je 56. rođendan, a evo kako ga je predivno iznenadila supruga Amal Clooney s poznatim prijateljima i poslovnim kolegama

Jedna od najljepših trudnica, Amal Clooney, odlučila je suprugu Georgeu Clooneyju uljepšati proslavu 56. rođendana. Slavna odvjetnica dala je izraditi tortu u obliku šanka za kojim George pije tekilu.

Osim originalne torte, ostatak iznenađenja glumca je dočekao u obiteljskom domu u Londonu. Supružnici Cindy Crawford i Rande Gerber, koji je između ostalog Georgeov poslovni partner, doletjeli su u Europu samo kako bi proslavili rođendan s prijateljem.

Celebrating our Birthdays @casamigos style. Thanks for the cool cake Amal. #houseoffriends

A post shared by Rande Gerber (@randegerber) on

Inače, Rande i George posjeduju tvrtku Casamigos, koja proizvodi tekilu, vrlo popularno piće u Meksiku i Južnoj Americi.

Happy birthday to one of the classiest guys we know!

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Bilo je to dvostruko slavlje jer je prije nekoliko dana i Rande proslavio 55. rođendan. 

'Amal je dala izraditi tu veliku tortu, repliku Casamigos Tequila bara, kakvi se mogu vidjeti u Meksiku. Sve je pripremila, a kada se vratio kući, iznenadili su ga Rande i Cindy. George je bio potpuno iznenađen', rekao je jedan od izvora bliskih slavnom paru.

We can always count on him for the photobomb.

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Osim što su poslovno povezani, ova dva para vrlo često se privatno druže, a ovo je slavlje samo uvertira u ono što ih uskoro čeka, kada u obitelj Clooney dođu dugo iščekivani blizanci.