OTIŠLA KORAK DALJE

Fanovi u nevjerici: Alka Vuica skinula se u toples

01.07.2019 u 09:53

Bionic
Reading

Velike vrućine posljednjih dana 'natjerale' su mnoge poznate na objavljivanje fotografija s plaža ili bazena pokazujući se u bikinijima, spisateljica i kantautorica je na društvenim mrežama odlučila otići korak dalje. Na jednoj Alka Vuica pozira bez gornjeg dijela kupaćeg kostima

Kao što to redovito dokazuju svjetske dame poput 61–godišnje Sharon Stone ili 54-godišnje Elizabeth Hurley i naša glazbenica, spisateljica i kantautorica jwe pokazala kako su za nju godine samo broj.

'Najbolji kupaći kostim je toples', poručila je 58-godišnja Alka Vuica koja ne jednoj od fotografija nastalih na bazenu prekrivajući grudi rukama. Na Facebooku je pak otkrila kako je riječ o photoshootingu pa je moguće da je snimala kakav editorijal.

'Wow, legenda svaka čast', 'Jedna je Alka, uvijek svoja i zgodna', 'Uh, moram popit tabletu za tlak', samo su neki od komentara njezinih pratitelja.

Alka je početkom lipnja proslavila 58. rođendan i tada je rekla kako se starenja užasava ali od njega ne može pobjeći jer je dio prirodnog životnog vijeka.

'Meni je razdoblje od tridesetih do četrdesetih bilo super. Mislim da su to fantastične godine za ženu, jer je na neki način zrelija. Premda volim i svoje lude dvadesete, to mi je isto bilo dobro. Ali sve iznad pedeset mi se uopće ne sviđa', izjavila je ranije.

  • +8
Alka Vuica Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL