po cijelom svijetu

Pohvalile se odmorom iz snova: Evo gdje ovih dana uživaju poznate Hrvatice

26.04.2019 u 15:10

Bionic
Reading

Uskršnje blagdane mnogi svake godine iskoriste za godišnji odmor, a neki ih nerijetko produlje i nakon praznika ili se tek nakon njih odluče za putovanje. Među njima su i brojni poznati koji se trenutno hvale fotografijama i video snimkama na društvenim mrežama. Ove dame odlučile su se opustiti izvan Hrvatske

Ecija Ojdanić proteklih je dana s djecom boravila u Amsterdamu koji joj se, sudeći prema objavama jako svidio. 'Grad predivan, multikulturalan, svašta za vidjeti, svi voze bicikle, baš kao i moja banda, žene u haljinicama i peticama na bicikli, baš kao i ja, ljudi preljubazni, opušteni, svega za zabaviti se , koliko kao roditelj s djecom mogu samo namirisati, muzeji fenomenalno organizirani i poticajno opremljeni i za najmanje. Ni prevelik, ni premalen Jedino što uopće ne zbrajam slipove na kartici', opisala je glumica i osnivačica Kazališta Moruzgva pored jedne od idiličnih fotografija koje je pokazala na Instagramu.

Van granica Hrvatske nalazi se i Alka Vuica koja se uputila sa zaručnikom, sarajevskim ugostiteljem Zlatkom Arslanagićem u Potrugal. Pjevavačica i kantautorica uživa u tamošnjim gastološkim delicijama i razgledavajući znamenitosti.

View this post on Instagram

Uzivanje 😊 #portugal #travel #fun #joy

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica) on

Glumica Ana Maras Harmander trenutno je u Austriji. 'Za kraj ove avanture ostavili smo najljepši mali grad u Europi, Salzburg a sad, povratak u stvarnost, radni vikend, par kilograma viška i napunjene baterije', poručila je pored fotografije na kojoj pozira sa sinčićem Rubensom. Prije Austrije sa svojom obitelji bila je na višednevnom putovanju u Švicarskoj i Italiji.

Televizijska voditeljica, novinarka i manekenka dugogodišnjim prebivalištem u Španjolskoj otputovala je u Francusku. Fani Stipković se s razglednicom iz Pariza pohvalila na Instagram storyju.

  • +6
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Glumica Petra Cicvarić, koju smo imali priliku gledati u televizijskim serijama 'Najbolje godine' i 'Ruža vjetrova' odlučila je svoj odmor provesti u Turskoj.

U Italiji 'puni baterije' televizijska voditeljica Anja Alavanja Romac. S obitelji je posjetila više gradova.

I dok Nina Badrić u egzotičnijim krajevima već neko vrijeme izaziva zavist svojim fotografijama, a Iva Radić, Ljupka Gojić Mikić, Marija Bišćan i Anica Kovač trenutno uživaju u Dubaiju, više poznatih ljepotica otputovalo je u New York.

Ondje trenutno borave nekadašnja manekenka Iva Šarić, pjevačica Natali Dizdar i Miss Hrvatske 2006. Ivana Ergić.

  • +4
Ivana Ergić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL