idila u dvoje

Alicia Keys na odmoru u Meksiku: Izležavanje pored bazena

21.02.2018 u 11:15

Bionic
Reading

Od zime i snijega koji je prekrio New York, pjevačica Alicia Keys pobjegla je u toplije krajeve gdje posljednjih dana uživa s dugogodišnjim suprugom

Popularna glazbenica Alicia Keys otputovala je s voljenim suprugom Swizz Beatzom u Meksiko gdje će narednih nekoliko dana puniti baterije za nove poslovne projekte koji ju čekaju.

37-godišnja Njujorčanka i dvije godine stariji reper odsjeli su u luksuznom resortu u Cabo san Lucasu, popularnom okupljalištu poznatih i slavnih.

  • +2
Alicia Keys Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je Aliciju teško uhvatiti u privatnim trenucima jer intimu posljednjih godina ovaj par pokušava držati podalje od javnosti, budno oko paparazzi fotografa uspjelo je ovoga puta uslikati djelić atmosfere s njihova odmora.

Pjevačica je tako zabljesnula u upečatljivom crvenom jednodijelnom kupaćem kostimu dok se sunčala na terasi hotela uz bazen, a njezin suprug opuštao se uz osvježavajući koktel.

Na jednoj od fotografija kasnije se vidi i kako Swizz masira slavnu suprugu s kojom dijeli dvojicu sinova, sedmogodišnjeg Egypta i trogodišnjeg Genesisa.