četiri godine u vezi

Alex Rodriquez iskreno o bivšoj ljubavi: 'Evo što ću vam reći o Jennifer Lopez'

14.07.2022 u 15:20

Bionic
Reading

Latino diva je u travnju prošle godine nakon nekoliko dana razmišlanja je donijela odluku o prekidu s nekadašnjim igračem bejzbola. Par se trebao vjenčati, no priznali su da priznali da su imali 'određenih problema' u vezi

Alex Rodriquez je sretan što njegova bivša zaručnica Jennifer Lopez u miru rastali. Bivša MLB zvijezda razgovarala je s Marthom Stewart u srijedu u novoj epizodi njezinog podcasta, 'The Martha Stewart Show', a o svojoj nekadašnjoj ljubavi rekao je samo riječi hvale.

'Evo što ću vam reći o Jennifer, a neki dan sam govorio i nekim svojim kolegama: ona je najtalentiranije ljudsko biće u čijem sam okruženju bio', rekao je 46-godišnjak i dodao kako je latino diva 'najvrjedniji radnik' i 'najbolja živuća izvođačica na svijetu'.

'Bilo nam je super”, rekao je razmišljajući o njihovom odnosu. 'Što je još važnije, djecu uvijek stavljamo u središte svega što radimo', poručio je. Naime djeca su tijekom njihovog odnosa razvila bliske odnose. Inače J.Lo je nedavno pokazala da je odlučila prekrižiti Alexa kad je izbrisala sve njihove fotografije na Instagramu, dok se na profilu njenog bivšeg partnera još uvijek mogu vidjeti slike s dana ljubavi s latino divom.

Podsjetimo, Rodriquez i Lopez prvi put su počeli izlaziti u veljači 2017., a prekinuli su četiri godine kasnije, samo nekoliko mjeseci nakon što je treći nositelj kleknuo. Vjenčanje zakazano za 2020. odgodili su zbog pandemije koronavirusa. Uslijedila su šuškanja o Rodriguezovoj nevjeri i avanturi s reality zvijezdom Madison LeCroy, što je bivši bejzbolaš oštro negirao. Nakon što su demantirali nagađanja o prekidu u ožujku 2021., par je ipak svoju vezu okončao samo mjesec dana kasnije.

'Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i veselimo se to i ostati. Nastavit ćemo raditi zajedno i međusobno se podržavati na zajedničkim poslovima i projektima. Jedno drugom želimo sve najbolje, kao i djeci onog drugog. Iz poštovanja prema njima, jedini komentar koji još imamo za reći je zahvala svima koji su nam uputili lijepe riječi i podršku', napisali su J. Lo i Rodriguez tada u zajedničkoj izjavi.

  • +8
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Gabriele Holtermann / UPI / Profimedia