U LOS ANGELESU

Trenutak nepažnje doveo do incidenta: Desetogodišnji sin Bena Afflecka sjeo za volan pa udario automobil iza sebe

27.06.2022 u 09:46

Bionic
Reading

Holivudski glumac Ben Affleck pokušao je svog desetogodišnjaka zabaviti igrom oko volana, a u jednom trenutku zabava je prestala te se dogodio mali incident zbog kojeg je mališan zaplakao i čvrsto zagrlio svog oca

Ben Affleck, njegova zaručnica Jennifer Lopez te sin iz prvog braka kojeg dijeli s glumicom Jennifer Garner snimljeni su jučer na jednoj prometnici u Los Angelesu, a kada su u središte pozornosti dospjeli zbog incidenta koji je napravio desetogodišnji Samuel. Dok su sjedili u svom žutom luksuznom automobilu marke Lamborghini, slavni glumac odlučio je svom nasljedniku pružiti malo zabave.

Zaigrani Samuel sjeo je na vozačko mjesto te pokušao upravljati automobilom, a sveprisutni fotoreporteri snimili su kako je ubrzo nakon toga udario automobil parkiran iza sebe.

U tom trenutku iz automobila su izašli Lopez, desetogodišnjak i Affleck, a ubrzo se na licu mjesta pridružila i policija kako bi napravili zapisnik. Uplašeni dječak snažno je grlio svog oca dajući mu do znanja da mu je žao što je to napravio.

Glasnogovornici poznatog glumca otkrili su da u ovom nesretnom događaju nije bilo veće materijalne štete ni žrtava.

Ben i Jennifer uskoro sele u novu zajedničku kuću, a navodno tamo žele živjeti s njezinom i njegovom djecom iz bivših brakova. Podsjetimo, Lopez ima blizance Emmu i Maxa iz braka s Marcom Anthonyjem, dok Ben dijeli troje djece s bivšom suprugom Jennifer Garner.

  • +2
Jennifer Lopez, Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia