SASVIM ISKRENO

Jennifer Lopez sasvim iskreno o teškim počecima: 'Bilo je jako puno trenutaka u kojima sam samo htjela odustati'

14.06.2022 u 13:24

Bionic
Reading

Danas je uspješna glazbenica i glumica, ostvarila sve svoje snove i nema joj premca u holivudskom svijetu ali nije uvijek bilo tako. Jennifer Lopez, kao mlada Njujorčanka iz Bronxa, porijeklom Portorikanka imala je trnovit put do uspjeha. Sada se u svom dokumentarcu svega prisjetila

Na Netflixu je krenuo novi dokumentarac 'Halftime' u kojem Jennifer Lopez opisuje svoj put do uspjeha, prisjeća se najbitnijih dijelova svoje 30 godina duge karijere, ali i onih koje bi najradije zaboravila.

Glumica, pjevačica i plesačica rekla je da je njezin početak bio izuzetno težak. Susrela se s brutalnim kritikama javnosti, posebice na račun izgleda, a najviše figure koja nije pratila tadašnje standarde ljepote.

'Kada sam započinjala, ideali ljepote bili su sasvim drugačiji od ovih danas. Tražile su se visoke, vrlo mršave plavuše. Obline nisu bile na cijeni', rekla je u dokumentarcu pa dodala da je zbog kritika skoro od svega odustala.

'Bilo je jako puno trenutaka u kojima sam samo htjela odustati. Morala sam zbilja spoznati tko sam i vjerovati u to', objasnila je.

  • +8
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Gabriele Holtermann / UPI / Profimedia

Kazala je da je odrasla okružena punijim ženama te da se svojih oblina nikada nije željela sramiti. Potom se u dokumentarcu pojavio i njezin sadašnji zaručnik, s kojim je bila i prije 20 godina na samom uzletu svoje karijere.

'Ben me upitao ne smeta li mi toliko kritika i kako se nosim sa svime. Rekla sam mu da sam Latina i još k tome žena te da sam takav tretman i očekivala', kazala je.

Posebno emotivna Lopez je bila kada se prisjetila svog povratka s porodiljnog dopusta, u vrijeme kada je postala i samohrana majka svojih tada trogodišnjih blizanaca Emme i Maxa.

'Kao umjetnici, bilo mi je jako teško ponovno pronaći taj dio sebe. Trudila sam se izgraditi savršen život, posvetila se djeci. Kada su oni imali tri godine, razvela sam se. Stoga sam u tom trenutku bila samohrana majka s dvoje male djece. A znate kada imate 42. ne nude vam se uloge baš samo tako na pladnju. Mislim da tada nisam znala svoju vrijednost', zaljučila je Lopez.

  • +13
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako su godine odmicale, Lopez je na glazbenim ljestvicama samo sve više rasla. Zaredala je nekoliko hitova, a potom se pokrenula i glumačka karijera. Danas se njezino bogatstvo procjenjuje na 400 milijuna dolara.