JENNIFER LOPEZ

Zahtjevi latino dive koji su mnoge šokirali: Evo pod kojim uvjetom je pristala nastupiti na britanskoj televiziji

30.06.2022 u 08:52

Bionic
Reading

Iako tvrdi da joj je na njezinim počecima bilo izuzetno teško boriti se s tadašnjim standardima ljepote, izgleda da je Jennifer Lopez uživala ček tada poseban tretman i ponašala se u maniri prave dive

Australska glazbenica Dannii Minogue prisjetila se u sklopu svog zadnjeg intervjuu jednog trenutka iz prošlosti, a kada je kolegica Jennifer Lopez imala posebne prohtjeve za nastup u emisiji 'Top of the Pops' još kasnih 90-ih.

Naime, Njujorčanka je odbila sudjelovati u emisiji ukoliko se njezina svlačionica potpuno ne rekonstruira. Zahtjevi su uključivali da soba bude cijela u bijelom, uključujući i namještaj. Budući da se te 1999. ipak pojavila u popularnoj glazbenoj emisiji, daje se zaključiti kako su producenti i tv kuća učinili zatraženo te potpuno obnovili sobu za izvođačicu.

'Čujete stalno priče o diva trenucima svjetskih zvijezda, ali ja jednu zapravo mogu i potvrditi. I ja sam bila u toj emisiji i rekli su mi da će nastupiti i Jennifer te da je na putu prema tamo, no na koncu je rekla svoje zahtjeve. Tada sam iskoristila situaciju i otišla vidjeti kako izgleda njezina soba za uređivanje. Pogledala sam svaki detalj. Jedino što mi nije bilo jasno je zašto bijela boja. Sve izvođačice koriste tonu šminke za lice i tijelo, kako točno sjednu s time na bijeli kauč?', otkrila je Minogue.

Podsjetimo, prije nekoliko tjedana Lopez je na Netflixu pustila svoj dokumentarac u kojem otkriva kako je bilo probiti se na glazbenu i glumačku scenu.

Kazala je da joj je kao djevojci s latino korijenima bilo izuzetno teško te da se stalno borila s predrasudama, a mnogi su je odbijali zbog oblina koje tada nisu bile u trendu.

  • +8
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Bellocqimages/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia