oduševljen viđenim

Aleksandar Stanković za ljetnu destinaciju odabrao je Albaniju, a evo što ga je tamo najviše dojmilo

24.08.2021 u 10:26

Bionic
Reading

Svi negativni stereotipi o ovoj zemlji odavno su postali stvar prošlosti, a zadnjih godina turizam ondje doživljava procvat i sve više postaje zanimljiva za odmor. U Albaniji je odlučio napuniti baterije za nove poslovne uzlete HRT-ov urednik i voditelj emisije 'Nedjeljom u 2'

Aleksandar Aco Stanković uz fotografiju podijelio je na društvenim mrežama svoje impresije s godišnjeg odmora u Albaniji.

'Pet kilometara plaže. Pijesak i milion ležaljki. Nitko ne pliva do bova. Svi stoje u moru u kojem ne vide noge. Ne vide ni ribe jer ih nema. Kava je šest kuna, a ručak četrdeset. Na plaži Cigani sviraju trube. Prvi red do mora su neboderi, drugi red fast food straćare, a trećeg reda nema. Ima brda. Sad bi trebala ići pridika kako je to 'bulšit', čovjek na čovjeku 'bla', ali neću. Sve je točno onako kako mora biti, a mora biti i masovnog turizma i mutnog mora i odlične kave', napisao je urednik i voditelj. Dodao je da je tijekom boravka u Albaniji guštao i u odličnom tiranskom pivu koje stoji svega osam kuna.

Prije Albanije, Stanković je posjetio i Bosnu i Hercegovinu. Nakon toga je objavio fotografiju s odmora na kojoj je pozirao sa suprugom i sinom (osim njega imaju i kćer), ali se na simpatičnoj fotografiji ne vidi glava poznatog HRT-ovca.