OTKRIO NA FACEBOOKU

Aleksandar Stanković potvrdio da se cijepio, ali i da je imao nuspojave: 'Spominju temperaturu, ali ne ovako visoku'

15.04.2021 u 17:04

Bionic
Reading

Na svom Facebook profilu voditelj emisije 'Nedjeljom u 2' otkrio je kako podržava cijepljenje, kao i da se cijepio, no isto tako sa svojim je pratiteljima podijelio i drugu stranu svega

'Podržavam cijepljenje, cijepio sam se, al treba se pripremit i na ovo. Spominju temperaturu, ali ne ovako visoku. Btw, dobro sam. Ovo je bilo noćas.'

Napisao je to na svom Facebook profilu voditelj Aleksandar Stanković, priloživši uz tog fotografiju digitalnog toplomjera koji mu je noćas očitao temperaturu 39,4.

Podržavam cijepljenje, cijepio sam se, al treba se pripremit i na ovo. Spominju temperaturu, ali ne ovako visoku. Btw, dobro sam. Ovo je bilo noćas.

Objavljuje Aleksandar StankovićČetvrtak, 15. travnja 2021.

U komentarima su se odmah oglasili njegovi prijatelji, ali i vjerni pratitelji, raspitujući se, među ostalim, i koje je cjepivo primio. U jednom odgovoru, voditelj 'Nedjeljom u 2' napisao je AZ, što je skraćenica za AstraZeneca cjepivo, a većina mu je poručila kratko i jasno 'Drž' se'.

Aleksandar Stanković Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Inače, najčešće prijavljene nuspojave na cjepivo protiv koronavirusa odnosile su se na povišenu tjelesnu temperaturu, bol na mjestu primjene, glavobolju, bol u mišićima, zimicu, opću slabost, umor, crvenilo na mjestu primjene cjepiva i bol u zglobovima. No, na službenim stranicama HALMED-a nije navedeno koliko povišena tjelesna temperatura može zaista biti visoka.