uzbuđeni su

Alec Baldwin dobio osmo dijete: Supruga Hillaria pokazala djevojčicu Ilariju

26.09.2022 u 08:37

Bionic
Reading

Bivša instruktorica joge na Instagramu je otkrila kako je 22. rujna, na svijet donijela sedmu bebu nje i 64-godišnjeg američkog glumca, koju su nazvali Ilarija Catalina Irena Baldwin

U dirljivoj objavi tek rođene bebe na Instagramu, Hilaria Baldwin je napisala: 'Ona je ovdje! Tako smo uzbuđeni što vam možemo predstaviti naš mali ostvareni san, Ilariu Catalinu Irenu! Njezina braća i sestre Baldwinito provode dan zbližavajući se i želeći joj dobrodošlicu u naš dom'.

Inače, bivša instruktorica joge je početkom travnja podijelila da već zna spol svoje bebe, ali nije ga htjela otkriti iz dva razloga, rodne neutralnosti te dva pobačaja koja je imala 2019. godine.

Podsjetimo, ona i slavni glumac su u ožujku potvrdili da će postati roditelji. Zajedno imaju još šestero djece: 9-godišnju Carmen, 7-godišnjeg Rafaela, 5-godišnjeg Leonarda, 4-godišnjeg Romea, 2-godišnjeg Eduarda te 18-mjesečnu Mariju Luciju. Alec također ima i 26-godišnju kćerku Ireland s bivšom suprugom Kim Basinger.

Alec Baldwin je bio u središtu tragične kontroverze u listopadu kada je slučajno ubio snimateljicu Halynu Hutchins iz vatrenog oružja dok je snimao film 'Rust'. Dobitnika Emmyja tužili su članovi ekipe tog vesterna u studenom 2021. za nemar, a obitelj nesretne snimateljice dva je mjeseca kasnije podnijela tužbu protiv Aleca zbog njezine skrivljene smrti.

  • +2
Alec i Hilaria Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Andrew H. Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia