povratak na društvene mreže

Objavom trudnoće mnoge su iznenadili: Hilaria i Alec Baldwin očekuju sedmo dijete

29.03.2022 u 21:37

Bionic
Reading

Nakon što je nedavno objavila da se na neko vrijeme povlači sa društvenih mreža, Hilaria Baldwin vratila se u velikom stilu. Sve je iznenadila objavom u kojoj je otkrila kako ona i Alec Baldwin očekuju svoje sedmo zajedničko dijete

'Nakon brojnih uspona i padova koji su se dogodili proteklih nekoliko godina, imamo uzbudljivu vijest i veliko iznenađenje: još jedan 'Baldwinito' dolazi ove jeseni. Bili smo prilično sigurni da je naša obitelj kompletna, a ovo iznenađenje nas je jako razveselilo,' napisala je Hilaria Baldwin u svojoj najnovijoj Instagram objavi koju je popratila i videom u kojem se vidi kako sretnu vijest prenosi ostalim članovima obitelji.

'Dijelim s vama trenutak kada smo rekli djeci - kao što vidite, super su uzbuđeni! Naša nova beba svijetla je točka u našim životima. Blagoslov i dar u neizvjesnim vremenima,' nastavila je Hilaria u svojoj objavi osvrnuvši se na tužbu podnesenu protiv Aleca u veljači smrti snimateljice Halyne Hutchins koja se dogodila tijekom snimanja filma 'Rust'.

'Nedostajali ste mi tijekom moje pauze od društvenih mreža. Vratila sam se i veselim se što ću s vama nastaviti dijeliti ovo uzbudljivo putovanje koje zovemo 'život'. Šaljemo ljubav vama i vašim voljenima,' zaključila je Hilaria te dodala emotikon srca.

Rođena kao Hillary Hayward-Thomas, Hilaria i 63-godišnji Alec Baldwin, zvijezda filma 'Boss Baby' imaju šestero djece, a njihovu obitelj čine kćeri Carmen (8) i Maríe Lucíe (13 mjeseci) i sinovi Rafael (6), Leonard (5), Romeo (3) i Eduard (18 mjeseci).

Alec Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Alec je također otac 26-godišnje kćeri Ireland koju je dobio u braku s Kim Basinger.

Vijest o proširenju obitelji objavljena je u trenutku kada se Alec u Italiji posvetio snimanju svog prvog filma otkako je protiv njega podignuta tužba za ubojstvo snimateljice Halyne Hutchins. Naime, Alec Baldwin je na snimanju niskobudžetnog vesterna 'Rust' vježbao scenu s revolverom i ispucao pravi metak u snimateljicu Halynu Hutchins, koja je nedugo potom, od teških ozljeda, preminula.