TVRDIO JE SUPROTNO

FBI istraga zaključila: Alec Baldwin ipak je povukao okidač i usmrtio snimateljicu na setu

14.08.2022 u 09:22

Bionic
Reading

Holivudski glumac Alec Baldwin u listopadu prošle godine je na snimanju niskobudžetnog vesterna 'Rust' vježbao scenu s revolverom i ispucao pravi metak u snimateljicu Halynu Hutchins, koja je nedugo potom, od teških ozljeda, preminula. Pokrenuta je kriminalistička istraga, a FBI je sada donio i zaključak

Prije deset mjeseci život glumca Aleca Baldwina naglo se preokrenuo, a sve nakon što je nehotice na setu filma 'Rust' usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins.

Baldwin je pun suosjećanja prvih nekoliko tjedana bio van dometa za medije i javnost te rekao da surađuje s policijom u istrazi. Osim toga, tvrdio je da nikada zapravo nije povukao okidač tijekom snimanja te scene. Međutim, FBI istraga sada je pokazala suprotno.

U svom zaključku istražitelji navode da do ispaljivanja metka može doći isključivo u slučaju da se povuče okidač.

Podsjetimo, četiri mjeseca nakon strašnog nesretnog slučaja, obitelj preminule snimateljice ipak se predomislila i pokrenula sudski postupak protiv Baldwina, te će tražiti 'znatnu' odštetu zbog njezine smrti.

Nekoliko mjeseci nakon toga, supruga Aleca Baldwina obznanila je svijetu da očekuju svoje sedmo dijete, a glumcu se pružila prilika snimiti i prvi film nakon tragedije koja se dogodila.