nema dosade

Aktivno ljeto: Sa Splitskog festivala na Ninin rođendan, a sad Jelena Rozga odmara u svojoj najdražoj oazi

07.07.2022 u 15:15

Bionic
Reading

Proteklog vikenda edna od naših najvećih glazbenih zvijezda iz publike je u društvu Matije Cveka i Ivana Huljićem pratila Splitski festival. Potom se pojavila na rođendanskoj proslavi Nine Badrić, a onda je otputovala u svoju omiljenu Grčku u koju, kako je svojedobno rekla, zna otići kad se zaželi odmaknuti od brojnih nastupa i drugih glazbenih obaveza

Jelena Rozga otkrila je kako provodi slobodne dane. Fanovima se na društvenim mrežama javila 'razglednicama' s Myconosa na kojem je boravila više puta. Pokazala je nekoliko videa, a na jednom od njih je istaknula kako joj je nedostajao taj otok. Samozatajna je oko toga s kim provodi godišnji odmor, a poznato je kako u Grčkoj ima prijateljicu koju posjećuje kad god može.

Slavna Splićanka napunit će ondje baterije za veliku regionalnu turneju 'Rozga tour' na koju kreće u prosincu a prva stanica bit će joj Arena Zagreb. U međuvremenu će nastupiti na Fusion World Music Festivalu na splitskom Parku mladeži, a najavila je novu pjesmu i novi akustični album.

Jelena Rozga nedavno je izjavila da joj je život 'čista desetka', da je 'naučila reći ne za što joj je trebalo dvadeset i nešto godina' te da je sad 'odlučila malo više misliti na sebe'.

Inače, u posljednje vrijeme se šuškalo o njezinom odnosu s poznatim chefom, Ivanom Pažaninom. Naime, nedavno je snimljen u Jeleninom društvu u jednom zagrebačkom kafiću, a njihove fotografije objavio je Jutarnji list. Ljubavni život pjevačice već godinama intrigira javnost, a njezina posljednja poznata veza bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom.

Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL