opustila se

Trenuci bez glamuroznih stajlinga: Jelena Rozga u rijetko viđenom izdanju

05.05.2022 u 22:54

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih glazbenica mijenjala se tijekom godina, a samim time i njezina modna vizija. Ostala je doslijedna eleganciji i profinjenosti u kojima dominiraju odijela, haljine, visoke potpetice poznatih brendova (u posebnim prilikama) koje obožava, dok se u ležernim prilikama odlučuje za traperice, tenisice, trenitke a sve zaokruženo efektnim torbama

Jelena Rozga sebe ne smatra tipičnom sljedbenicom trendova. U odjeći se voli osjećati udobno i nije sklona modnim avanturama. Prije osam godina, priznala je ranijek, 'u skandinavskom pristupu odjeći i kulturi odijevanja pronašla je svoj modni balans'. Nije ljubiteljica agresivnih kolorita ili printova, 'voli neutralne boje i klasične komade s modernom konstrukcijom'.

Trenirke priznala je, nije usvojila kao trend te je rekla da ako ju se sretne u gradu u njoj, onda je i samu sebe iznenadila. Da itekako nosi trenirke, ali samo u kućnom izdanju pokazala je u najnovijoj objavi na društvenoj mreži. 'Danas je jedan od onih dana kada bih htjela napraviti sve, a nisam svemoguća… Napravim koliko mogu i onda lijepo sjednem na pod i slikam se za Instagram', priznala je pjevačica.

'Iznimno je važan način na koji netko nosi odjeću. Neke kombinacije jednostavno ne bih mogla iznijeti jer se u njima ne bih osjećala dobro, a na nekome izgledaju fantastično. To je taj modni stav koji morate imati', poručila je Splićanka ranije za Story.

  • +4
Jelena Rozga Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic / CROPIX