JE LI TO STVARNO REKLA?

Adele ismijali obožavatelji nakon što je otkrila pravi razlog preseljenja u Ameriku

12.10.2021 u 10:08

Bionic
Reading

Iako ima vjernu vojsku obožavatelja, koji svaki njezin potez uzdižu u nebesa, jedna izjava Adele ipak joj nije trebala. Slavna britanska pjevačica postala je predmet sprdnje nakon što je otkrila, navodno, pravi razlog preseljenja na drugi kontinent

U svom zadnjem intervjuu, koji je objavljen u britanskom i američkom Vogueu, a povodom izlaska njezinog novog albuma nakon poduže pauze, slavna pjevačica otkrila je i razloge svog preseljenja iz Londona u Los Angeles. Kako je rekla, život u Londonu za nju je bio preskup.

Tu izjavu Adelini obožavatelji nisu dočekali s oduševljenjem, posebice kada se zna da je čak 30 milijuna dolara izdvojila za tri vile u Los Angelesu, kao i da je njezino bogatstvo procijenjeno na 177 milijuna dolara.

'Kuću u kojoj živim u Los Angelesu ne bih si nikada mogla priuštiti u Londonu. Nikad', izjavila je Adele Adkins, pjevačica koja u svojoj kolekciji ima čak 15 osvojenih Grammyja.

Kako je priznala, za života u Londonu većinu je vremena provela vozeći se automobilom ili u stanu, dodajući na to kako je uvijek sanjala o tome da živi negdje gdje ima svježeg zraka i gdje će napokon moći vidjeti nebo.

  • +15
Adele Izvor: Profimedia / Autor: Jim Smeal/BEI/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naravno da je to odmah potaknulo korisnike društvenih mreža da se krenu šaliti na njezin račun. 'Adele s toliko novca ne može si priuštiti kuću u Londonu? Tko je tu lud?' napisao je jedan korisnik dok je drugi dodao: 'Posjeduje tri kuće u Los Angelesu, vrijedne 30 milijuna dolara, ali ne može si kupiti kuću u Londonu?'

Svoju prvu kuću u Los Angelesu, točnije na Beverly Hillsu, kupila je 2016. za 9,5 milijuna dolara, a tri godine kasnije za 10,65 milijuna dolara kupila je i kuću pored nje. Treću, koja se nalazi pored prve dvije, kupila je u svibnju ove godine za 10 milijuna dolara od Nicole Richie.