nema tko s njima nije zapjevao

4 ASA snimili jedinstveni album s pola domaće estrade

02.08.2023 u 20:11

Bionic
Reading

Kako je i najavljeno, od danas se na policama može naći dugoočekivani, dvostruki album koji su Vlado Kalember, Jurica Pađen i Alen Islamović uz veliku pomoć Slavka Pintarića Pište na bubnjevima i Igora Matkovića na klavijaturama snimala čak više od godinu dana

Ukupno četrdeset i sedam gostiju i to velikih glazbenih imena, glumaca, dječji zbor, gudački kvartet i nekoliko vrhunskih instrumentalista trebalo je okupiti u legendarnom zagrebačkom studiju 'Trooly'.

Husein Hasanefendić Hus, Berislav Blažević, Mia Dimšić, Boris Novković, Neno Belan, Saša Antić, Saša Lošić Loša, Denis Dumančić, Davor Gobac, Davorin Bogović, Srđan Sacher, Indira Forza, Zlatko Pejaković, Mladen Grdović, Alka Vuica, Boris Novković, sopranistice Sandra Bagarić i Marija Vidović, Ana Rucner, Gudački kvartet Rucner, najveći slovenski kantautori Vlado Kreslin i Zoran Predin, Klinci s Ribnjaka, Klapa sv. Mihovil, zvijezde folk scene Hanka Paldum, Indira Radić i Halid Muslimović, glumci Rade Šerbedžija, Frano Lasić i Branko Đurić, Dubravko Šimenc, sjajni instrumentalisti Mario Rucner i Tomislav Goluban te svjetski poznati glazbenici Peter Soave i Danijel Vuletić poznat po suradnji s Laurom Pausini, impresivna su imena koja su pomogla da hitovi poput 'Obična ljubavna pjesma', 'Ružica si bila', 'Lutka za bal', 'Moja prva ljubav', 'Zora je', 'Milena' i ostale zvuče zaista posebno.

Pažljivo birajući pjesme za svakog gosta, tri legendarna pjevača osmislila su jedinstveni album koji zvuči toliko posebno da ga nećete prestati slušati. Uz njih produkciju cijelog albuma potpisuje i Hrvoje Grčević. Fotografije na albumu potpisuje Tomislav Marić, a likovno oblikovanje Daniel Ille. Od prošlog tjedna sve pjesme s novog albuma "4 ASA" možete poslušati i na streaming platformama, a od danas ga svakako potražite u music shopovima Croatia Records te na ostalim prodajnim mjestima.