apokaliptična pjesma

Prava mala glumica: Mile Kekin u svom novom video spotu pokazao svoju kćer Mišu

27.06.2023 u 14:21

Bionic
Reading

Dugoočekivani i najavljivani novi album nekadašnjeg frontmena Hladnog piva, 'Nježno đonom' objavljen je prošlog mjeseca. Nastao u razdoblju od 2020. do 2023. godine koje su cijeli svijet obilježile pandemijom, skoro dvogodišnjom sviračkom pauzom te potresima, privatnim, poslovnim i doslovnim, a trenutno promovira pjesme s njega

Mile Kekin skinuo je još jedan singl s nedavno izdanog odličnog i vrlo hvaljenog album. Riječ je o pjesmi 'Zubić vila' veselog tona i snažne društvene poruke. Posebna je po mnogočemu, a najviše po tome što se po prvi put na velikom ekranu u jednoj od glavnih uloga našla i jedanaestogodišnja Miša Kekin.

'Mislim da dječja naivnost najbolje podcrtava glupost nas odraslih, komentirao je glazbenik, a glumačku i pjevačku premijeru njegova djevojčica Miša je odradila poput profesionalca.

'Spot potpisuje producent albuma 'Nježno đonom' i član mog novog sastava Mark Mrakovčić koji se pri izradi uveliko služio AI programima jer vjeruje daN umjetna inteligencija najbolje prikazuje nedostatak one ljudske', otkrio je Mile. Kekin.

Izvor: Društvene mreže

Inače, Mile Kekin sa suprugom, psihijatricom i doktoricom znanosti Ivanom Kekin, osim kćeri ima i 16-godišnjeg sina Vitu. Glazbenik je baš kao i njegova draga angažiran u politici. Ranije je izjavio da se 'nikad nije palio na flegmatične, hladne, racionalne, tihe i samozatajne djevojke'.