LUDO ZALJUBLJENA

Nina Kraljić u vezi s plesačem Vladom Kopčićem

Bionic
Reading

Nina i Vlado Kopčić, student matematike i profesionalni plesač, upoznali su se u prosincu prošle godine na snimanju novogodišnje emisije na HTV-u. Nina je njihovu prvu zajedničku fotografiju objavila prvog svibnja, a proteklog vikenda par je viđen kako izmjenjuje poljupce u centru grada, u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici, ne mareći za poglede slučajnih prolaznika

Nakon što je šest mjeseci uspješno skrivala svoju novu ljubav pjevačica Nina Kraljić odlučila je početkom svibnja suptilno otkriti tko ju je osvojio. Riječ je o 27-godišnjem studentu matematike i profesionalnom plesaču Vladi Kopčiću, a koji se na Facebooku predstavlja pod imenom Teodorus Papalukas. Prvog svibnja Nina je objavila njihovu fotografiju potpisanu srcem.

Još sredinom prosinca Nina je s Vladom objavila zajedničku fotografiju sa snimanja novogodišnjeg programa na HTV-u, kada su se i upoznali. Par je u vezi već pola godine. Da se ne skrivaju, govori i njihova šetnja centrom grada proteklog vikenda. U Tkalčićevoj ulici, ne obazirući se na prolaznike, izmjenjivali su poljupce.


Nina i Vlado na snimanju novogodišnjeg programa HTV-a