POČINJE MODNO LUDILO

Zvijezde 'Seksa i grada 2' blistale na svjetskoj premijeri

25.05.2010 u 10:34

Bionic
Reading

Brojni fanovi, ali i zvijezde okupili su se sinoć u New Yorku na svjetskoj premijeri filma 'Seks i grad 2'

Dvije godine nakon premijere filma 'Seks i grad', brojni su fanovi napokon dočekali nastavak kultne sage o četiri modno osviještene prijateljice. Osim novih zgoda i nezgoda slavnih Njujorčanki, s velikim se nestrpljenjem iščekivalo i što će četiri glumice odjenuti za veliki dan.

Za njujoršku je premijeru Sarah Jessica Parker (45) odjenula smjelu Valentinovu haljinu koja je plijenila pažnju ne toliko zbog kroja, koliko zbog svoje žutozelene boje, vrlo neuobičajene na crvenim tepisima. Boju haljine dodatno je naglasila lažnim preplanulim tenom i svijetlim pramenovima na ležerno počešljanoj kosi. Bio je to vrlo hrabar izbor koji su neki kritičari ipak dočekali na nož kao neprimjeren za jednu fashionisticu njenog kalibra.

Njene kolegice odlučile su se pak za sigurnije boje i krojeve. Kristin Davis (45) također je odabrala jarku boju, no njena pink haljina modne kuće Jean Desses ipak nije u tolikoj mjeri odudarala od uobičajenih kreacija viđenih na premijerama.

Cynthia Nixon (44) odabrala je klasičnu, pomalo dosadnu crnu haljinu s potpisom Caroline Herrere, nimalo na tragu izazovne, također crne haljine dubokog dekoltea za pamćenje koju je nosila na londonskoj premijeri prvog filma.

Najbolje odjevenom za svjetsku premijeru filma 'Seks i grad 2' proglašena je Kim Cattrall (53) - u maslinastozelenoj haljini Naeema Khana izgledala je vrlo elegantno i sofisticirano.

I ostatak uzvanika na svečanoj premijeri potrudio se biti na visini zadatka, no ipak nisu uspjeli zasjeniti glavne zvijezde večeri.