TO ŽENE VOLE

Zlato i srebro spojilo Koranu Gvozdić i Anu Gruicu

01.04.2016 u 13:59

  • +30

Otvorenje dućana BUZZ Sneaker Station

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotgrafija

Bionic
Reading

Sinoćnje otvaranje prvog zagrebačkog lifestyle multibrend storea Buzz Sneaker Station pohodili su mnogi poznati ljubitelji sportske obuće, a među okupljenima Ana Gruica i Korana Gvozdić pokazale su kako se nosi najnoviji trend. Srebrne oksfordice i zlatne tenisice u kojima se među prvima ponosno prošetao Ivan Rakitić hit su ovog proljeća

Zlato ili srebro pitanje je ove sezone, ali ne kad je u pitanju nakit već obuća. Na sinoćnjem otvaranju dućana Buzz Sneaker Station u zagrebačkom Arena Centru u dobru raspoloženju družili su se mnogi poznati, Ivan Šarić, Anđa Marić, Ivana Mišerić, Ida Prester koja je za tu priliku odabrala crvene tenisice.

Ana Gruica i Korana Gvozdić, umjesto za bojom, povele su se za sjajem. Zlatna ili srebrna obuća hit su posljednjih mjeseci, posebno kad su u pitanju srebrne oksfordice koje vole mnoge poznate Hrvatice. Ana Gruica ne krije svoju ljubav prema kiču, a Korana Gvozdić u tome je mnogo umjerenija pa zlato kombinira s neupadljivim crnim outfitom. Nikolina Pišek i Ljupka Gojić ne propuštaju isprobati najnovije trendove.

@joliepetitebyljupkagojic ????❤️

A photo posted by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on


Kad su u pitanju zlatne tenisice koje preferira i Korana Gvozdić, pionir među poznatim muškarcima koji se u njima ponosno prošetao bio je nogometaš Ivan Rakitić.


Upečatljiv modni odabir Ivana Rakitića