POKRENI SE

Žene koje znaju kako do savršene forme

14.05.2015 u 19:09

Bionic
Reading

Biti aktivniji, zdraviji i u boljoj tjelesnoj formi, san je svih nas, a projekt Pokreni se koji je predstavljen u Zagrebu, idućih će mjeseci diljem Hrvatske promovirati upravo te vrijednosti. Prekrasne voditeljice Ivana Mišerić, Lana Pavić, Renata Sopek te Antea Kodžoman, pokazale su zavidnu tjelesnu formu i najavile vježbanje uz Pokreni se

'Redovito vježbanje moja je svakodnevica. Rano ustajanje i naporan radni tempo zahtijevaju dobru kondiciju. Nakon svakog treninga osjećam se preporođeno i zaista pozivam sve da što više vremena budu aktivni. Dokazano je da aktivnost i produžuje životni vijek!' izjavila je voditeljica Ivana Mišerić.

Redovito vježbanje i aktivnost svakodnevica je hrvatskih reprezentativaca koji su podržali projekt. Po dva treninga dnevno imaju vaterpolo reprezentativac Ante Vukičević i njegov rukometni kolega Mario Vuglač te nogometaši Tomislav Mrčela i Šime Gržan. Naporno vježbanje do europskog zlata nedavno je odvelo gimnastičara Marija Možnika. Sportska legenda Dubravko Šimenc i nakon aktivnog igranja vaterpola u zavidnoj je tjelesnoj formi, kao i plivač Alexei Puninski.

Ovogodišnji projekt Pokreni se počinje u Puli, u subotu, 23. svibnja, u 11 sati na Narodnom trgu (Tržnica), a održava se u suradnji s Pula Sport d.o.o. Zajednički kružni treninzi nastavljaju se u Dubrovniku 24. lipnja, Zadru 18. srpnja, Vukovaru 18. kolovoza te Zagrebu 12. rujna.

'Aktivan život garancija je zdravijeg i duljeg života. Trenirajte barem tri puta jedno, moja je preporuka trening vlastitom snagom koji možete prakticirati bilo gdje i bilo kada, besplatno. Sport je pravi izbor i vjerujem da će se ovim projektom pomoći da se Hrvatska pokrene!', izjavio je hrvatski vaterpolo reprezentativac Ante Vukičević.