ZVIJEZDA 'AVATARA':

Želim se napokon odmoriti od glume

09.08.2011 u 11:13

Bionic
Reading

Sam Worthington priznao je da u posljednje četiri godine nije imao vremena za svoj privatni život, zbog čega se na neko vrijeme povlači iz filmske industrije

Glumac Sam Worthington (35), zvijezda filmskog hita Jamesa Camerona, doslovno se umorio od snimanja filmova posljednjih godina. Njegov je plan uživati u plodovima svog rada i pauzirati od glume nekoliko godina.

'Snimio sam deset filmova u posljednje četiri godine. To je za pohvalu, ali jako naporno. Nisam stao, osjećao sam se kao nomad', kaže slavni Australac.

'U svojim dvadesetima dao sam sve od sebe da uspijem u poslu. Jednog sam se jutra probudio i nije mi se svidjelo ono što sam vidio u ogledalu pa sam ga prodao i otišao živjeti u planine', otkriva Sam, kojeg je iz glumačke sjene izvukla sjajna glavna uloga u 'Avataru' i osigurala mu mjesto u Hollywoodu.

'Na setu sam provodio 18 sati. I kad sam pio cijelu noć u šest ujutro nacrtao bih se na setu. Sad mi je dosta toga, želim malo uživati. No neću izbivati jako dugo', obećao je Worthington svojim obožavateljima.