LEGENDA

Zbog Mate Miše Kovača publika odbijala ići kući

18.09.2012 u 11:58

Bionic
Reading

Mate Mišo Kovač sinoć je spektakularnim koncertom četvrtog dana Rujanfesta ponovno pokazao zašto je najveća glazbena legenda na ovim prostorima. Tisuće obožavatelja pjevalo je uglas s Mišom, a zavidno znanje njegovih evergrina pokazali su pjevačica Ivana Kovač, manekenka Petra Maroja te model Mario Anić Kremić

Zasigurno najveća glazbena legenda Mate Mišo Kovač sinoć je pokazao zašto nosi to ime s ponosom već desetljećima. Uz glasnu podršku tisuće vjernih obožavatelja otpjevao je neke od svojih najvećih hitova.

Spektakularni koncert završio je antologijskom pjesmom 'Ostala si uvijek ista', a Mišo je obećao da neće dozvoliti da prođe ovoliko vremena prije no ponovno stane pred zagrebačku publiku.

Koncert nisu propustili ni Mišina kćer, glazbenica Ivana Kovač, Petra Maroja te model Mario Anić Kremić

Rujanfest i dalje ruši sve rekorde, a u prva četiri dana grad zabave posjetilo je više od 60.000 ljudi. Posjetitelji su oduševljeni i bogatom gastro ponudom, a jedna od najposjećenijih kuća jest Slavonska kuća koja uz odličnu hranu nudi i sjajan glazbeni program. Uz dobro poznate tamburaške pjesme, gosti Slavonske kuće gotovo da mogu osjetiti pravu, domaću atmosferu iz istočne hrvatske, a večeras slijedi prava poslastica za ljubitelje dobre, narodne pjesme. Mate Bulić sa svojim pratećim sastavom gost je ove vesele kuće što zasigurno garantira dobro zabavu do ranih jutarnjih sati.

Utorak je na Rujafestu, najvećem festivalu glazbe i gastronomije, rezerviran za velikane rock scene Zabranjeno pušenje i Opću opasnost. Velikim glazbenim spektaklom koji donose Zagrebu i okolici zasigurno će zadovoljiti sve ljubitelje sjajne rock glazbe. Koncert Zabranjenog pušenja i Opće opasnosti besplatan je za sve posjetitelje do 19 sati, a ulaz se nakon 19 sati naplaćuje simboličnih 15 kuna.