LUCIJA ŠERBEDŽIJA:

Zatrudnjela sam za potrebe filma

31.03.2014 u 15:34

Bionic
Reading

Film 'Reality' redateljice Dafne Jemeršić 31. ožujka stiže u kino Europu

Jednu od uloga u filmu igra i Lucija Šerbedžija koja je u zafrkantskom teaseru predstavila neobičan film 'Reality'.

'U filmu glumim ciganku gataru koja je trudna i tijekom filma rodi dijete. Zato sam za potrebe filma zatrudnjela. I sve se trebalo poklopiti tako da rodim za vrijeme filma. Međutim, iz produkcije su mi javili da se pomiču termini pa sam i ja produljila s trudnoćom. Bila sam trudna 10 mjeseci, ali ipak sam rodila prerano pa su na kraju snimili film bez mene. Ali zato je Sergej tu. Sad mi je užasno žao zbog toga. Nadam se da će me Dafne zvati za sljedeći film', našalila se Lucija.

Film 'Reality' događa se u svemiru i na Zemlji i u zoni bez vremena, gdje se na originalan i humorističan način, preko slapsticka i hipersvemirske metafizike poigrava pitanjem realnosti i fikcije u traženju slobode i ljubavi.

Redateljica kaže da je će za neke gledatelje 'Reality' biti otkačena vožnja puna obrata, komedija u kojoj su uživali 95 minuta, a za druge će vožnja možda biti prebrza ili struktura filma hipnotička.

'Mislim da je film zbog svoje dinamičnosti i duhovitosti primjeren za sve generacije. Meni film još uvijek nije dosadio iako sam ga vidjela bezbroj puta, ali moj doživljaj je daleko od objektivnog, zato će mi biti velik izazov sjediti u kinu i neposredno doživjeti kako gledatelji reagiraju na nj', rekla je Dafne Jemerčić.