ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Zašto su ove fotke Kate Winslet podigle toliku prašinu?

01.03.2016 u 10:30

Bionic
Reading

Ako je suditi po fotografijama i oduševljenju kolegica glumica Brie Larson i Cate Blanchett koja je Kate dodirivala trbuh na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, čini se kako bi 40-godišnja britanska glumica uskoro mogla roditi četvrto dijete. S trećim suprugom Nedom Rockenrollom Kate već ima dvogodišnjeg sina

Svjetski mediji raspisali su se o četvrtoj trudnoći Kate Winslet, a sve zbog fotografija s dodjele Oscara na kojima je glumica nečim rečenim toliko oduševila svoje kolegice Brie Larson i Cate Blanchett, koja joj je u toj euforiji znakovito stavila ruku na trbuh. Kolegice su Kate na nečemu čestitale, a sretna vijest tvrdi britanski Daily Mail itekako bi mogla biti prinova u obitelji slavne Britanke. Cijela predstava odigrala se dok su kamere bile ugašene za vrijeme reklama na 88. dodjeli nagarada Oscar. Glumica napise o trudnoći zasad nije željela komentirati.

U trećem braku s Nedom Rockenrollom s kojim se vjenčala 2012. Kate ima dvogodišnjeg sina Beara Blazea, a iz prijašnjih brakova 15-godišnju kćer Miju i 12-godišnjeg sina Alfija. Osim po znakovitim fotografijama, Kate je na Oscarima u centru pažnje bila i zbog kolege i bliskog prijatelja Leonarda DiCaprija. Njihovo prijateljstvo traje više od 20 godina kada su zajedno snimili 'Titanic'.

Jučer je zasigurno bila jedna od najsretnijih kad je Oscar za najboljeg glumca napokon došao u njegove ruke.