POMNO ČUVANA TAJNA

Zašto Indira i Boris ne kontaktiraju s bivšim članom Colonije?

15.10.2015 u 16:48

Bionic
Reading

Gostujući u glazbenom showu 'Dali B.' na Mreži TV članovi grupe Colonia Indira Levak i Boris Đurđević komentirali su sadašnji odnos s bivšim kolegom Tomislavom Jelićem Kamenim. On je s Borisom osnivač benda, a iz Colonije je otišao prije godinu dana

Kad je voditelj i urednik emisije 'Dali B.' Dalibor Bosančić pitao Indiru i Borisa Đurđevića čuju li s bivšim kolegom Tomislavom Jelićem, pjevačica je izjavila da za to nema potrebe.

'Zašto bismo se čuli? Nema potrebe da se čujemo s njim, ja sam iskrena. Kad netko izigra povjerenje, onda se nema potrebe čuti s njim. Pošteno, pošteno, a ako ne ide pošteno, onda ajmo ća. Sada sam kao političar', kaže Indira. Boris je pokušao smekšati situaciju pa je pitao: 'Čuju li se Jadranka Kosor i Borut Pahor?'

Indira je bila puno blaža u svom priopćenju medijima prije točno godinu dana, kad je Tomislav Jelić napustio grupu. 'Svakako nijedan rastanak nakon 18 godina nije lagan, no kako se kaže - život ide dalje, pa tako i Colonia. Tomislav će uvijek biti dio naše povijesti i osoba koja je s nama stvarala imidž i viziju grupe. Uistinu mu želim puno uspjeha i sreće bez obzira u kojem smjeru odluči krenuti sa svojom karijerom, a Colonia će unatoč svemu i dalje stremiti vrhu hrvatske glazbene scene. U budućnosti nas čeka još puno izazova i vjerujem da ćemo Boris i ja na njih uspješno odgovoriti, a bez obzira na novonastalu situaciju, vrlo brzo očekuju nas nove gaže, novi koncerti i puno zanimljivih i lijepih stvari', izjavila je Indira u priopćenju nakon odlaska Tomislava iz benda.

Tomislav Jelić Kameni bio je u Coloniji od početka jer je s Borisom i osnovao tu grupu. Osim što je svirao, obavljao je menadžerske poslove za bend, a trenutno surađuje s Ninom Badrić.


Nekad su Indira, Boris i Tomislav bili poput obitelji