LJUBAV KOJA TRAJE

Zaručili se Vanja Halilović i Frane Barbieri

28.01.2016 u 12:26

Bionic
Reading

Ljubav između Vanje Halilović, televizijske voditeljice, i ugostitelja Frane Barbierija dobila je novu potvrdu u vidu zaruka. Dijamantni prsten na ruci lijepe Vanje potaknuo je nagađanja, a da su si ona i Frane uistinu obećali vječnu ljubav, potvrdili su nam to njihovi bliski prijatelji

Za televizijsku voditeljicu i diplomiranu novinarku, 32-godišnju Vanju Halilović brak je oduvijek bio sinonim za odanost, a u ljubavi s 46-godišnjim Franom Barbierijem ona nije, čini se, upitna. Svoje osjećaje par si je potvrdio intimnim zarukama, a s tom su malom ceremonijom ljubavi upoznati samo njihovi najbliskiji prijatelji. Lijepa Dubrovčanka nije nam željela potvrditi, ali ni demantirati najnovije vijesti o zarukama, kao ni to hoće li se uskoro zavjetovati na vječnu ljubav – vjenčanjem. Ipak, čini se da nikada nije bila bliže vjenčanju. Par inače ovih dana uživa u sunčanim danima u Dalmaciji.


Vanja i Frane upoznali su se prije šest godina. Slučajno. Oboje su se zatekli na istom mjestu i u isto vrijeme, na jednom poslovnom ručku. Sljedeće dvije godine bili su samo prijatelji, a među njima je zaiskrilo kad su se ponovno zatekli na istom mjestu, na proslavi Nove godine – u Beogradu. Od tada su nerazdvojni. Posljednje četiri godine žive zajedno. Iza Barbierija je jedan brak. Onaj sa Sanjom Duggan, jednom od najbogatijih Hrvatica. Frane i Sanja bili su zajedno 13 godina, od čega su tri bile bračne, a u toj su vezi dobili sina Lennona Benneta koji danas živi u Los Angelesu s mamom i njezinim suprugom Krešimirom Čorkom.

Vanja pak danas živi svoje najsretnije dane, kako privatno tako i poslovno. Upisala je magisterij, a zaposlena je u svojoj privatnoj tvrtki koja se bavi ugostiteljstvom. Ova bi godina mogla biti njezina, a hoće li njen kraj dočekati i s vjenčanom burmom na ruci, pokazat će vrijeme.

#carpediem #sun #hvar #croatia #summer

Fotografiju objavljuje Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic)

Happy B- day my ❤

Fotografiju objavljuje Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic)