NIKAD LJEPŠA

Žanamari pokazala zavidnu liniju nakon poroda

14.06.2015 u 11:11

Bionic
Reading

Mlada mama Žanamari Perčić pojavila se prvi put u javnosti otkad je rodila kćerkicu Gabrijelu

Pjevačica Žanamari u svibnju je postala mama malene Gabrijele, a prvi put se u javnosti pojavila u društvu supruga Marija Perčića na jednom humanitarnom događanju u Splitu

Iako je nedavno rodila, lijepa Žanamari blistala je u haljini ljubičaste boje koja je naglasila njezinu besprijekornu figuru. Osim nje, mnoge su se slavne osobe rado odazvale ovom projektu pod nazivom #brisemogranice.

Projekt o kojem se priča već nekoliko mjeseci i koji se proširio društvenim mrežama, u organizaciji Polleo Sporta, ima namjeru ujediniti sve ljude dobre volje s jednim ciljem - pomoći financijski onima kojima je to potrebno!

Članovi Zaklade Paraolimpijac tako su u novotvorenoj i najvećoj do sada prodavaonici Polleo Sporta primili ček u iznosu od 20.000 kn koji im je uručila ekipa Polleo Sporta. Donaciju su primili g. Mijo Bakić, predsjednik Saveza invalida grada Splita i Dino Sinovčić, plivač koji ima normu za OI 2016. u Riu! Novac je prikupljan tjednima putem 'hashtagiranja' svake fizičke aktivnosti na društvenim mrežama! Fotke napora i nadjačavanja samog sebe uz hashtag #brisemogranice (1 hashtag=1 kuna) polučili su izvrstan rezultat!

Projektu su se pridružile i brojni poznati: Srna, Mandžukić, Duvnjak, Alilović, Antonija Blaće, Marijana Batinić, Nevena Rendeli, Doris Pinčić, Zlatan Zuhrić Zuhra, Rene Bitorajac, Ana Rucner, Viktor Drago, Luka Nižetić, Tony Cetinski i mnogi drugi.

Svečanom otvorenju najnovijeg Polleova dućana i uručenju čeka na spomenuti iznos, nazočile su i brojne osobe iz javnog života. Sada već tradicionalno rušenje Zida Loših Navika pripalo je nogometnoj legendi Senijadu Ibričiću! Spektakularni show najboljih uličnih vježbača u Hrvatskoj, performans judista Judo Klub Perfectus, nogometne vratolomije Mirana Pirnera, Capoeira show i mnoga druga iznenađenja došli su pogledati i Željko Mavrović, Lana Jurčević i Mario Valentić koji je vodio cjelodnevni program. Osim spomenutih humanitaraca, ogromno oduševljenje izazvali su nogometaši Hajduka - Milović, Vlašić, Balić, Kiš i Caktaš!