IMALA JE SREĆE

Žanamari Perčić na godišnjicu otkrila istinu o suprugu

13.06.2016 u 17:21

Bionic
Reading

Malo kojoj ženi pođe za rukom u svom životnom partneru pronaći ljubavnika, prijatelja, suradnika i savjetnika, no Žanamari Perčić koja dana slavi 2. godišnjicu braka kaže kako se time može pohvaliti. Sve je, kaže, u njihovoj vezi i braku intenzivno, ali jedno je najvažnije - u supruga se dosad nije razočarala

Kao što kaže i naslov njezine nove pjesme 'Isti se prepoznaju', takav je zaključak i kad je u pitanju ljubavna priča Žanamari i Marija Perčića koji danas slave dvije godine braka. Obilježili su je, kaže pjevačica, dan ranije na večeri za samo njih dvoje jer danas cijela obitelj putuje za Zagreb zbog poslovnih obveza i promocije novog singla.

'Zajedno smo tri godine, a sada, kad gledam unatrag, toliko toga nam se dogodilo u tako malo vremena. Zaručili smo se nakon pet tjedana veze, s tim da je Mario kupio prsten već dva tjedna prije. Imali smo jednu godinu samo za nas, a onda je u prvi plan došla trudnoća i naša Gabi. Naše tri godine za mene su nešto najljepše. Kad znaš da je netko stvoren za tebe, onda znaš. Ne treba ti puno vremena da doneseš neke važne odluke. I kad smo bili sami, i danas kad imamo dijete Mario me nikad nije razočarao. Uvijek je bio tu za mene, pomoć, podrška... Na njega se u svakom trenutku mogu osloniti i to je onaj najbolji osjećaj', smatra Žanamari. Danas živi jedno sretno životno razdoblje u kojem je sve podređeno jednogodišnjoj kćeri Gabrijeli.

Nisam ja maykemy! Ovo je od mog muža selfi. On je depresivan a ne ja ???? Pozz iz Osijeka!

A photo posted by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Za sreću je potrebno troje

'Još je malena i jako je vezana za nas, nemamo srca na duže vrijeme ostaviti je baki. Svagdje idemo zajedno, no valjda će doći i to vrijeme kad ćemo Mario i ja opet imati malo vremena samo za sebe', kaže zgodna Makaranka sklona promjeni imidža. A za to je, također, zaslužan suprug.

'Kako ja nemam vremena smišljati svoj stajling, Mario me često savjetuje što bi mi pristajalo i mislim da mu to zasad ide jako dobro', zaključila je Žanamari.

#blue #selfie #porin2016 @porinhr #myhubby #partytime

A photo posted by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Žanamari i Mario - zajedno u glazbi i ljubavi

#throwback to our #honeymoon in #london when it was still #justthetwoofus #goodtimes #memories #love #romance

A photo posted by Žanamari Perčić (@zanamari) on