RIJETKI NOĆNI IZLASCI

Žanamari: Ne treba mi poklon za godišnjicu, imam njega!

18.05.2016 u 10:50

Bionic
Reading

Zbog majčinstva, ali i brojnih drugih obaveza, Žanamari Perčić i njezin suprug Mario ne izlaze često u večernje provode. Jedan od rijetkih izlazaka priuštili su si sinoć na premijeri filma 'Dobri momci' u Splitu. Glazbenica je ispričala kako radije provodi vrijeme sa svojim suprugom, tko im čuva kćer kad izbivaju od kuće i kako će proslaviti skorašnju, drugu godišnjicu braka

'Mario i ja zaista rijetko izlazimo. Posljednji put smo navečer bili vani prije mjesec dana u Zagrebu, na koncertu grupe Skaut. Bivši gitarist nam svira s njima pa smo ga išli podržati i malo se družiti s njim. U međuvremenu smo odradili svirku u casinu, ali svirke ne računam kao izlaske. Vrijeme radije provodimo s našom Gabicom. Imamo zaista puno posla oko pjesama i snimanja novog spota pa nam zaista ne trebaju provodi do ranog jutra. Kako je ljeto puno zanimljivije u Tučepima, tada ćemo sigurno više izlaziti', rekla nam je Žanamari.

Sinoć je njihovu jednogodišnju kćer Gabrijelu čuvala Marijeva mama, a kad ona i suprug odlaze u teretanu ili na svirke, malenu pričuvaju njezini roditelji.
'Ponovno smo počeli vježbati skupa u teretani i to su nam najdraži zajednički izlasci', kaže.

Sredinom lipnja će proslaviti drugu godišnjicu braka. Nisu još isplanirali nikakvo putovanje, ali ona je već nabavila poklon.
'Mario je već zapikirao sat koji sam mu kupila, a sad ja moram smisliti nešto što mi treba jer mi želi uzvratiti istom mjerom (smijeh). Meni zaista ništa ne treba jer imam njega, a to mi je najbolji poklon', iskrena je pjevačica.

Iako postoji teza da se parovi nakon rođenja djeteta udalje i otuđe, to kod njih nije slučaj.
'Sve je isto među nama kao i prije rođenja Gabice, jedino što smo umorniji, pospaniji i što nam jako ograničava vrijeme i energiju koju bismo posvetili jedno drugom. U braku je užasno važno sačuvati tu iskru ljubavi. Leptirići u trbuhu me stalno drže da izdržim sve što trebam. Nema mi ništa vrijednije i važnije od toga da navečer legnem kraj njega. To je moj cijeli svijet', ističe Žanamari.


Žanamari i Mario rijetko izlaze, a sinoć su bili na premijeri filma 'Dobri momci' u Splitu